Faciliteiten

Winkels

Met 80 winkels is winkelcentrum Westermarkt een van de meest toonaangevende winkelcentra in Tilburg waar consumenten graag komen shoppen. U kunt hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen, horeca, mode en nog veel meer.

Gratis Parkeren

U kunt rondom het hele winkelcentrum gebruik maken van gratis parkeerplaatsen .

Openbaar vervoer

De Westermarkt is op verschillende manieren goed bereikbaar. Naast de gratis parkeermogelijkheden, stoppen meerdere bussen voor de passage en vind u het treinstation op 2 minuten loopafstand.

Eten en dinken

Er zijn verschillende terrassen waar u kunt genieten van een kopje koffie of lekker eten. Daarnaast heeft de Westermarkt nog diverse andere horeca gelegenheden.

Rolstoelvriendelijk

Winkelcentrum Westermarkt is rolstoelvriendelijk. Er zijn brede toegangsdeuren en alle winkels zijn toegankelijk zonder dorpels of drempels.

Toiletten

In het winkelcentrum bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van het openbare toilet. Deze bevindt zich buiten de passage ter hoogte van de supermarkt.

Geldautomaten

Hier bevinden zich meerder pinautomaten waar u contant geld op kunt nemen.

PostNL

Het PostNL Postkantoor is gevestigd in de Primera en bij de Jumbo

Beveiliging

Ons winkelcentrum heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Dit houdt in dat de samenwerking met o.a. politie, brandweer en gemeente gegarandeerd is en u kunt winkelen in een veilige omgeving.

Huismeesters

De huismeester zorgt ervoor dat u dagelijks in een schoon en verzorgd winkelcentrum kunt winkelen. De huismeester zorgt voor klein onderhoud, assistentie bij diefstal en draagt zorg voor het huishoudelijk reglement.

Supermarkten

U kunt terecht bij de Albert Heijn, Jumbo en Emin Turkse Supermarkt. Allen zijn geopend van maandag t/m zondag. Kijk voor de openingstijden op de website

Gevonden voorwerpen

De gevonden voorwerpen worden allemaal bewaard op ons bewakingskantoor.

Rustbanken

Door het hele winkelcentrum verspreid vind u meerdere rustbanken.

AED/EHBO

Locatie: Westermarkt 128, 5042 SZ Tiburg bij de hoofdingang Westermarkt rechterkant + Roelof Kranenburgplein 2 op de hoogte van de Albert Heijn.

WIFI en digiborden

Er bevinden zich 14 digiborden op de Westermarkt. Hier ziet u dagelijkse reclame voorbij komen.

U kunt gratis gebruik maken van het WIFI netwerk op de Westermarkt